Nye forskere på plass

Article Id
1413
Source site
Fra venstre: Mariell Opdal Johnsen, Marianne Karlsson, Joakim Høgås og Iselin Marstrander
Fra venstre: Mariell Opdal Johnsen, Marianne Karlsson, Joakim Høgås og Iselin Marstrander
2015 har allerede bydd på tre nyansettelser for Nordlandsforskning. Joakim Høgås, Mariell Opdal Johnsen og Marianne Karlsson starter alle sine forskerkarrierer hos Nordlandsforskning.

Administrerende direktør ved Nordlandsforskning, Iselin Marstrander, er glad for å få de ferske forskerne på plass.
-Nordlandsforskning satser og er hele tiden på jakt etter de gode forskerhodene, sier Marstrander

Joakim Høgås er doktorgradsstipendiat hos oss, og skal også forske på prosjekter innen Næring. Tema for doktorgraden er entreprenørskap og innovasjon, og hvordan disiplinene kan være til nytte for offentlige organisasjoner og privat-offentlig samarbeid. Joakim har studert energiledelse og økonomi i Norge og Russland, og er fra Mo i Rana.

Mariell Opdal Johnsen jobber som prosjektkonsulent og deltar i prosjekter på gruppa for næring. Harstadværingen har master fra Handelshøgskolen ved Universitetet i Nordland, og er spesielt interessert i entreprenørskap og kjønn.

Marianne Karlsson er opprinnelig fra Sverige og ansatt som forsker på gruppa for miljø. Hun er i avslutningsfasen av en doktorgrad innen miljø og utviklingsstudier og er spesielt interessert i lokalsamfunn og samfunnsmessige aspekter ved risiko, miljø og klimaendringer.

- Marianne, Joakim og Mariell styrker instituttet og vil bidra til faglig videreutvikling. Vi er svært glad for å rekruttere de unge talentene til oppdragssektoren og alle vil involveres i pågående prosjekter utover våren, sier Marstrander.

Del:

FacebookLinkedInTwitter

Meld deg på Nordlandsforsknings nyhetsbrev