Har du peiling på sosiale medier og lyst til å formidle forskning?

Forskere ved Nordlandsforskning. Foto: Karoline O.A. Pettersen
Her er noen av Nordlandsforskning mange dyktige forskere. Fra venstre: Evgueni Vinogradov, Christian Lo, Thoralf Fagertun (som riktig nok jobber med kommunikasjon) og Helga Eggebø. Foto: Karoline O.A. Pettersen

Vi har en rekke interessante forskningsprosjekter som trenger formidling.

Nordlandsforskning tilbyr nå en svært spennende stilling for det rette kommunikasjonshodet. Vi leder eller deltar i en rekke store og interessante forskningsprosjekter som trenger formidling i alle tenkelige kanaler. Du må ha interesse for samfunnsvitenskapelig forskning og et nært forhold til sosiale medier. Video er også noe du mestrer godt og kanskje har du til og med erfaring med podkastproduksjon. Hos oss finnes en rekke flotte forskere som har viktig kunnskap på hjertet og som trenger din hjelp for å få den ut i verden.

Viktige arbeidsområder vil være:  

  • Formidle fra våre forskningsprosjekter
  • Hjelpe våre forskere med formidling
  • Styrke vår tilstedeværelse i sosiale medier
  • Produsere tekst, bilder, video og podkast 
  • Initiere og gjennomføre arrangementer både fysisk og digitalt

Vi søker en person med erfaring fra forskningsformidling og solid kunnskap om sosiale medier. En bachelorgrad i journalistikk, kommunikasjon eller et samfunnsvitenskapelig fag vil være en fordel, men ikke noe absolutt krav. Det er viktig at du er effektiv, initiativrik og positiv. Mange av våre prosjekter er internasjonale, så gode engelskkunnskaper er et must.

Blir du vår kollega får du eget kontor i Bodø og en arbeidshverdag der om lag 35 forskere og fem administrativt ansatte holder deg med selskap, deriblant en annen kommunikasjonsrådgiver. Vi har avdelingskontorer i Svolvær og Mo i Rana, og det blir nok noen turer dit i ny og ne. Nordlandsforskning ønsker å være en attraktiv og mangfoldig arbeidsplass som tiltrekker seg, videreutvikler og beholder gode medarbeidere. For oss er det viktig med et arbeidsmiljø som inkluderer og ivaretar alle ansatte i alle livsfaser, uansett kjønn.

Lønn etter avtale. Søknadsfrist 1. mai.

Interessert? Ta kontakt med administrerende direktør Iselin Marstrander eller kommunikasjonsrådgiver Thoralf Fagertun for en hyggelig prat om stillingen.

Del:

FacebookLinkedInTwitter

Meld deg på Nordlandsforsknings nyhetsbrev