Nordlandsforskning ønsker nye kolleger velkommen

Iselin Marstrander og Julia Olsen. Foto: Thoralf Fagertun
Administrerende direktør Iselin Marstrander og seniorforsker Julia Olsen er blant kollegene som ønsker nye medarbeidere velkommen i gjengen. Foto: Thoralf Fagertun

Nordlandsforskning vil vokse og dermed står døren åpen for eventyrlystne forskere.

– Hos oss ansetter vi folk i faste stillinger, og søker både erfarne forskere, nyutdannede eller snart-ferdig-utdannede, er beskjeden fra administrerende direktør Iselin Marstrander.

Er du kjent med både kvalitativ og kvantitativ forskningsmetodikk? Har du interesse for innovasjon, omstilling og transformasjonsprosesser i samfunnet? Er du initiativrik og kreativ med evne til både å lede og å delta i initieringsprosesser og prosjektarbeid? Da kan absolutt Nordlandsforskning være noe for deg.  

– Vi er det eneste instituttet i sitt slag i Nord-Norge med både eierskap og hovedkontor i nord, sier Marstrander.

– Dette gir oss en sterk posisjon i landsdelen og et ansvar for å bidra til forskning i og for nordområdene, i tillegg til å bidra til å løse nasjonale og globale samfunnsutfordringer.

Som ansatt ved Nordlandsforskning vil du inngå i en av tre forskningsgrupper: miljø, næring eller velferd. Instituttet har hovedkontor i Bodø og regionkontorer i Svolvær Mo i Rana.

– Vi er åpne for ansette folk på alle kontorene, sier Marstrander.

 

 

Dette sier noen av våre ansatte om å jobbe for Nordlandsforskning: 

 

Ansatte godord

Del:

FacebookLinkedInTwitter

Meld deg på Nordlandsforsknings nyhetsbrev