Novadis' reiselivslunsj: Fesk og potedes

Article Id
1712
Source site
Fra venstre: Ingrid Roaldsen, Mariell Jørsdal og ELisabet Ljunggren.
Fra venstre: Ingrid Roaldsen, Mariell Jørsdal og ELisabet Ljunggren.
8. desember presenterer disse blide forskerne fersk forskning om mat, opplevelser og kystens potensiale på Novadis reiselivslunsj.

Novadis inviterer til reiselivslunsj på Nordlandsforskning 8. desember, kl 12 til 14.

Årets siste Novadis’ reiselivs-lunsj går av stabelen tirsdag den 8. desember.

Temaet er Mat og opplevelser – kyst, sjømat og reiseliv. Forskerne vil se på Nordland og sjømat, potensialet for å bruke sjømat som ressurs i reiselivet. Elisabet Ljunggren, Mariell Jørstad Opdal og Ingrid Roaldsen vil presentere fersk kunnskap fra ulike prosjekter om lokal mat og opplevelser, med fokus på sjømat.  

Lokalmatprodusenten Bofisk og Bjørnar Bakklund fra Restaurant Nyt kommer for å dele sine erfaringer om å ha sjømat på menyen.

Møt opp sulten, vi serverer sild og potet. Alle interesserte er hjertelig velkommen!

 

Del:

FacebookLinkedInTwitter

Meld deg på Nordlandsforsknings nyhetsbrev