Verdi av stor laksesmolt
I dette prosjektet ble det vist at stor smolt (130g), produsert i oppvarmet vann (8°C), har samme utvikling av sjøvannstoleranse og smoltifisering, som mindre smolt (60 g) oppdrettet ved naturlige vanntemperaturer.
Her finner du publikasjoner gitt ut i Nordlandsforsknings rapport og arbeidsnotatserie, og artikler gitt ut i vitenskapelige tidsskrift. Bruk søkefunksjonene til å finne publikasjoner du leter etter.
Søk i Publikasjoner:
I dette prosjektet ble det vist at stor smolt (130g), produsert i oppvarmet vann (8°C), har samme utvikling av sjøvannstoleranse og smoltifisering, som mindre smolt (60 g) oppdrettet ved naturlige vanntemperaturer.
Industrikultur i oppbrudd. Publiseringsprosjektet.
Rapporten belyser reiselivets samfunnsmessige virkninger gjennom studier av økonomiske og sysselsettingsvirkninger av reiselivet i fire utvalgte områder i Nord-Norge.
Konsekvensutredning Norne - regional analyse av alternative lokaliseringssteder.
Omstillingsprosesser i råstoffbegunstigede regioner.
Prosjektet analyserer hvordan ulike forhold påvirker effektiviteten i bussdriften i rutebilselskapene i Norge.
Prosjektet analyserer hvordan ulike faktorer påvirker påliteligheten til bilsalgsprognoser utarbeidet på grunnlag av spørreundersøkelser.
Reorganiseringsbehov og -muligheter sett fra et regionalt ståsted.
A Study of Business Strategy within the Norwegian Meat Processing Industry
En studie om betydningen av relasjonene mellom styre og ledelse for faktisk styreatferd.
Nordlandsforskning
Postboks 1490
N-8049 Bodø
Norge
Besøksadresse: Universitetsalleen 11
Tlf: +47 75 41 18 10
E-post nf@nforsk.no
Bank konto: 4500 55 98811
NO/VAT 989 714 309 MVA
Personvern