Aktuelt

 • Vi søker næringsforskere

  Mange nye spennende prosjekter gjør at vi nå er på jakt etter flere forskere til forskningsgruppen Næring. Vi tilbyr et svært godt arbeidsmiljø, stor frihet i arbeidshverdagen, regionale, nasjonale og internasjonale nettverk, og konkurransedyktig lønn.

 • Vi søker miljøforskere

  Vi søker deg som vil være med å videreutvikle et svært spennende og anerkjent fagmiljø med klare ambisjoner om å gjøre en forskjell både regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

 • Ingrid opp på Forsker 1-nivå

  Nordlandsforsknings satsing på karriereutvikling har fostret sin første Forsker 1, forskningsinstituttenes svar på professortittelen.

 • Prosjektsuksess for Nordlandsforskning

  Da Forskningsrådet avslørte sine tildelinger, fikk 40-åringen innvilget fem søknader, tre av disse som prosjektleder. – Fantastiske nyheter, sier administrerende direktør Iselin Marstrander.

 • - Vi skal 3D-visualisere Bodø!

  EU-prosjektet Cityloops skal visualisere det nye byområdet i Bodø og sørge for at den militære flyplassen rives på en miljøvennlig måte.

 • Stor oppslutning om klesbyttedagen

  Dagen før Black Friday ville prosjektet Grønn campus Bodø forsøke klesbyttedag, og det falt veldig heldig ut, sier forskningsleder Ingrid Bay-Larsen ved Nordlandsforskning.

Viser fra 1 til 10, av 336 artikler

Nordlandsforskning
Postboks 1490
N-8049 Bodø
Norge

Besøksadresse: Universitetsalleen 11
Tlf: +47 75 41 18 10
E-post nf@nforsk.no

Bank konto: 4500 55 98811
NO/VAT 989 714 309 MVA
Personvern